zomer

Zwoele zomer met vtwonen tegels by Douglas & Jones

Nu de zomer officieel begonnen is en de temperaturen ook (weer) gaan stijgen, zorgt dit direct voor een heerlijk zomers gevoel. Of je nu heerlijk op vakantie gaat deze zomer óf juist thuisblijft en misschien wel in huis aan de slag gaat, maak van deze zomer er een om nog lang van na te genieten.

zomer

Koele basis op de vloer

Met de vtwonen tegelcollectie kun je eindeloos variëren in stijlen, formaten, kleuren en structuren. Of je nu kies voor een hout- of betonuitstraling, klassiek of juist modern. De vtwonen tegels by Douglas & Jones maken je huis gegarandeerd in één klap bijzonder! Helemaal fijn in de zomer is dat de vloer heerlijk koel blijft aanvoelen. Profiteer je in de winter door een combinatie met energiezuinige vloerverwarming juist van warme voeten, kun je in de zomer heerlijk afkoelen!

Een fraaie basis voor je huis leg je op de vloer bijvoorbeeld met de serie Neo. De matte, ingetogen tegels in grootformaat zorgen voor een groots effect. Een subtiele basis waar je met iedere woonstijl mee uit de voeten kunt. Of ga je liever voor hout? Denk dan eens aan de natuurlijke houtstructuren van de serie Woodstone. De niet van echt te onderscheiden charme van hout, maar dan natuurlijk wel met alle praktische voordelen van tegels.

Bron van inspiratie

En vergeet ook vooral de wand niet. Ga voor een speelse of kleurrijke blikvanger, bijvoorbeeld met een handgevormde tegels uit de serie Mediterranea. Tegen de wand, maar ook op een schouw of tafelblad zorgen zij voor een échte blikvanger. Zoals boven getoond in de vrolijke kleurtint Seagreen. Ook erg bijzonder: de ingetogen kleurenmix en speelse dessin van de serie Neo. Deze tegel is prima te verwerken op een tafelblad, zeker gezien de sterkte en duurzaamheid van de tegels. Mix & match tussen kleuren en formaten en creëer zo je eigen unieke ontwerp.

Meer inspiratie deze zomer?

Meer inspiratie opdoen en/of meer weten over vtwonen tegels by Douglas & Jones? Kom dan langs bij één van onze officiële dealers. Velen zijn de gehele zomer geopend. Je dichtstbijzijnde dealer vind je hier.