weer verliefd op je tuin tegels

vtwonen weer verliefd op je tuin: seizoen 8, aflevering 9

In aflevering 9 van seizoen 8 van vtwonen weer verliefd op je tuin hebben Maarten en Jessica uit Apeldoorn een compleet nieuwe tuin gekregen. Stylist Leonie Mooren had de vrije hand, want het betrof de tuin van een nieuwbouwwoning waar eigenlijk nog niets aan was gedaan. Van recht stuk grond omgetoverd tot sfeervolle, uitnodigende tuin met leuke plekken om te loungen. Inclusief een overdekte veranda.

 

weer verliefd op je tuin tegels

 

Buiten met binnen verbinden

Stylist Leonie heeft buiten met binnen verbonden door een groot terras te plaatsen dat aan de hele achtergevel grenst. Deze heerlijke plek mag gezien worden, maar is bewust niet té uitgesproken gemaakt. Het oppervlak is groot en daarom zijn de kleuren van de buitentegels subtiel en ingetogen gehouden. Het terras heeft een geweldig vintage effect gekregen door het kenmerkende dessin van de duostone Flower Black on Grey. De tegels van 60×60 cm vormen een perfecte match bij de fris groene kleuren en buitenmeubels in natuurlijke materialen.

 

weer verliefd op je tuin tegels

 

Buitenkeuken met bekleed aanrechtblad

Een overdekte veranda was een grote wens van Maarten en Jessica. En die is er gekomen, achterin de tuin. Een fijne plek om de hele zomer door samen met vrienden en familie te kletsen en te eten. Aan werkelijk alles is gedacht: een kachel, barbecue en buitenkeuken. Het aanrechtblad is bekleed met de Neo Decor Ambre uit de collectie vtwonen tegels by Douglas & Jones. Doordat ook hier tegels met een vintage effect terugkomen, is een mooie eenheid ontstaan met het terras. En zo’n blad is bovendien erg praktisch: vlekken van rode wijn, gemorste barbecuesaus, of restjes gesneden groenten, je veegt ze eenvoudig weg met een doekje.

 

weer verliefd op je tuin tegels

 

vtwonen weer verliefd op je tuin

Heb je vtwonen weer verliefd op je tuin van zondag 15 april 2018 gemist of wil je nogmaals genieten van deze geslaagde make-over? Je kunt de uitzending hier terugkijken.