vtwonen verhuist

vtwonen verhuist: seizoen 1, aflevering 3

Zondag ook weer gekeken naar vtwonen verhuist? In deze derde aflevering was vtwonen styliste Marianne Luning samen met presentator Kees Tol te gast bij Alexander en Desiree in Leerdam. Zij verruilen met hun drie dochters een twee-onder-een-kapwoning in Heukelum voor een voormalige tandartspraktijk in Leerdam. Ze hebben een groot kluspand gekocht met maar liefst twaalf kamers om pleegkinderen op te vangen. Na een grote verbouwing kunnen Alexander en Desiree even uitrusten, want stylist Marianne neemt de verhuizing en inrichting voor hen uit handen.

vtwonen metamorfose

Badkamer

In het nieuwe huis van Alexander en Desiree krijgt de badkamer een geheel nieuwe uitstraling. Zowel voor de wand als de vloer werd hier gekozen voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Op de wand werd gekozen voor de serie Craft in de kleur Egg White mat, op de vloer werd de betonserie Loft toegepast in de kleur Grey.

Serie Craft

De serie Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven bovendien karakter aan ieder interieur.

vtwonen verhuist terugkijken?

Uitzending gemist of nogmaals genieten van deze geslaagde make over? Je kunt de uitzending hier terugkijken.