vtwonen verbouwen of verhuizen

vtwonen verbouwen of verhuizen: Aflevering 1

Woensdag was het zover: de start van een geheel nieuw seizoen van ‘vtwonen verbouwen of verhuizen’. Presentatrice Nicolette van Dam en vtwonen styliste Carlein Kieboom gingen in deze eerste aflevering langs bij Merel en Pieter in Aalsmeer.

Gebrek aan ruimte

Het stel woont met hun vier kinderen in een twee-onder-een-kap jaren ’30 woning, waar er steeds meer gebrek aan ruimte en privacy is. De wensen voor een (nieuwe) gezinswoning zijn hierbij als volgt: een fijne thuiswerkplek, meer privacy voor de ouders, een woonkeuken en een goede verbinding tussen binnen en buiten.

Carlein ging aan de slag met deze wensen en maakte in haar metamorfose meermaals gebruik van de vtwonen tegels by Dougla s & Jones.

vtwonen verbouwen of verhuizen

Leefkeuken

In de leefkeuken koos Carlein op de wand voor een bijzonder accent met de Mediterranea tegels in de kleur Nieve. Deze glanzende handgevormde tegels zorgen voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing.

vtwonen verbouwen of verhuizen

Werkkamer

In de werkkamer werd gekozen voor een stoere tegelvloer met de Mold tegels in de kleur Concrete. Met deze robuuste betonserie creëer je een karaktervolle look voor op de vloer of tegen de wand.

De uitzending gemist of wil je ‘m nogmaals bekijken? Klik dan hier.