werkplek werkkamer

Een inspirerende werkplek met vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een inspirerende werkplek creëer je met de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Met deze tegels leg je de basis voor iedere ruimte in huis, dus ook voor je hobby- of werkkamer. Ga voor een fraaie basis op je vloer of wand óf maak met speelse wandtegels een unieke eyecatcher.

werkplek

Ideale basis

Geef je vloer of wand een robuust karakter met de betonserie Mold. Ook verkrijgbaar in Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. Oók mooi: de karaktervolle serie Hormigon met haar speelse ton-sur-ton dessins. Niet alleen erg mooi, maar ook erg praktisch. De tegels zijn immers krasvast, slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

werkplek

Werkblad als blikvanger

Maak van je werkblad een charmante blikvanger door deze te betegelen. Kies voor glanzende handgevormde tegels als de XS-serie Square of ga juist voor de smaakvolle dessins van de serie Neo. Juist de ingetogen kleurenmix in combinatie met de spraakmakende dessins zorgen voor een bron van inspiratie. Nog speelser? Mix & match je eigen unieke ontwerp bij elkaar. De keuze is aan jou!

Zelf ook de kriebels voor iets nieuws in je huis? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden bij een van onze officiële dealers van vtwonen tegels. Je vindt ons door heel Nederland.