VTWONEN DOSSIER

vtwonen tegels by Douglas & Jones – Voor een inspirerende werkplek

Een inspirerende werkplek creëer je met de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Met deze tegels leg je de basis voor iedere ruimte in huis, dus ook voor je hobby- of werkkamer. Ga voor een fraaie basis op je vloer of wand óf maak met speelse wandtegels een unieke eyecatcher.

vtwonen Hormigon

Ideale basis

Geef je vloer of wand een robuust karakter met de serie Factory. Smaakvolle kleurnuances in drie tinten zorgen voor een spannend spel van koel en warm. Oók mooi: de karaktervolle serie Hormigon met haar speelse ton-sur-ton dessins. Niet alleen erg mooi, maar ook erg praktisch. De tegels zijn immers krasvast, slijtvast en onderhoudsvriendelijk.

vtwonen Mediterranea

Werkblad als blikvanger

Maak van je werkblad een charmante blikvanger door deze te betegelen met glanzende handgevormde tegels. Kies voor één formaat of één kleurtint voor een stijlvol effect. Of ga je voor een nóg speelser effect en mix & match je je eigen unieke ontwerp bij elkaar? De keuze is aan jou.

Zelf ook de kriebels voor iets nieuws in je huis? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden bij een van onze officiële dealers van vtwonen tegels. Je vindt ons door heel Nederland.