vtwonen editie 4

vtwonen editie 4, nu in de winkel!

Nu in de winkel: vtwonen editie 4. Met vijf inspirerende binnenkijkers van bijzondere huizen vol verhalen, van Amsterdams stadspand tot eeuwenoude boerderij. En verder: 65 schoonmaaktips voor een fris huis. Want het voorjaar is in volle gang. Daarom zit bij deze editie ook een extra groenspecial, boordevol ideeën voor meer groen in huis en tuin.

vtwonen editie 4 buitenseizoen 2018

Nieuwe fotoreportage buitenvloeren

In deze editie van vtwonen magazine staat ook een mooie nieuwe fotoreportage van de vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones van dit seizoen. Vijf pagina’s aan inspiratie voor je ideale terras. Met onder meer aandacht voor de nieuwe solostone Solid Grey in extra large formaat: 92x92x2 cm. Maar ook nieuwe foto’s van de kenmerkende duostone Flower White on Black en duostone Hormigon Antracite Decor. Styling: Kim van Rossenberg; fotografie: Stan Koolen.

 

Bekijk hier de hele collectie van het buitenseizoen 2018.

 

vtwonen editie 4 WVOJT

15 & 22 april: Weer verliefd op je tuin

Dat de vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones veelzijdig zijn en ook prima te combineren zijn met de vtwonen tegels voor binnen, is te zien in de komende twee tv-uitzendingen van het vtwonen-programma ‘Weer verliefd op je tuin’. Deze make-overs zie je op zondag 15 & 22 april om 19.30u op SBS6.

 

vtwonen editie 4

vtwonen editie 4 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Kijk hier voor een dealer dicht bij jou in de buurt voor binnentegels en voor buitentegels.