vtwonen editie 03

vtwonen editie 3, nu in de winkel!

Vanaf vandaag te vinden in de winkel: vtwonen editie 3. Wederom boordevol wooninspiratie en binnenkijkers. Onder andere bij een voormalige timmerfabriek in Haarlem en een verbouwd winkelpand uit de achttiende eeuw in Rotterdam. Een fraaie combinatie van authentieke details en nostalgie met een moderne en misschien zelfs wel industriële twist.

Classic

NIEUW: de serie Classic

In deze editie van vtwonen magazine echter ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. En nog specifieker, voor een gloednieuwe tegelserie: de serie Classic! Deze tegels bieden een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In vier basic en matte tinten zowel op wand als vloer een tikkie gedurfd en op speelse wijze. Extra bijzonder is de XXL dessintegel: Classic Mosaic. Deze tegel oogt alsof er stukjes marmer zijn verwerkt in beton, voor een mooi, repeterend en ritmisch effect.

Classic Mozaïek

vtwonen verbouwen of verhuizen

Eerder was deze tegelserie al te zien bij vtwonen ‘verbouwen of verhuizen’, bij de vierde aflevering uit het tweede seizoen. In Utrecht koos vtwonen stylist Carlein Kieboom voor het formaat 74×74 op de vloer van de keuken en hal bij Rik en Tamara.

vtwonen editie 3

vtwonen editie 3 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.