vtwonen editie 2

Heb jij ‘m al? vtwonen editie 2 ligt nu in de winkel!

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen editie 2 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers en aandacht voor kunst in huis kun je je laten inspireren hoe je een werelds gevoel in je huis te halen. Combineer invloeden uit het warme oosten met het koele industriële westen en creëer daarmee jouw ideale plek. Kortom: ook deze editie verdient zeker weer een plek op de leestafel.

vtwonen verbouwen of verhuizen

vtwonen verbouwen of verhuizen

Maar er is meer. Naast het reguliere magazine is bij vtwonen editie 2 ook een tv-special te vinden. Hierin worden alle metamorfoses uit het tweede seizoen van ‘vtwonen Verbouwen of Verhuizen’ nogmaals uitgelicht. Zoals de eerste aflevering van het seizoen, waar Merel & Pieter uit Aalsmeer styliste Carlein Kieboom op bezoek kregen. Zij blies het jaren ’30 huis nieuw leven in met een fraaie leefkeuken waar de sneeuwwitte Mediterranea tegels in formaat 13,2×40 cm werden toegepast op de achterwand voor een stijlvolle twist. Op de vloer in de entree en de woonkamer werd bovendien gekozen voor een vloer van Mold Concrete tegels. Met deze robuuste betonserie creëer je een karaktervolle look voor op de vloer of tegen de wand.

2018

Primeur

In aflevering 4 van het seizoen was bovendien een échte primeur te zien. Bij Rik en Tamara uit Utrecht werd zowel in de hal als de keuken namelijk gekozen voor de allernieuwste aanwinst uit de collectie van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Alvast een tipje van de sluier: deze tegels met een natuurgetrouwe marmertint zullen in de volgende editie van vtwonen verder worden uitgelicht. Mis deze editie dan ook zeker niet én hou de site goed in de gaten!

vtwonen editie 2

vtwonen editie 2 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.