vt wonen&design beurs

vt wonen&design beurs weer van start

Van 2 t/m 7 oktober is RAI Amsterdam weer het terrein van de vt wonen&design beurs (voorheen Woonbeurs Amsterdam). Hét grootste woonevenement van Nederland met heel veel mooie producten en adviezen voor het veranderen of verbouwen van je huis. Uiteraard zal vtwonen tegels by Douglas & Jones niet ontbreken en zal terug te vinden zijn in het vtwonen huis.

Villa

vtwonen huis

Het vtwonen huis is steevast het meest besproken en gedeelde stukje van de vt wonen&design beurs. Samengesteld door de redactie & stylisten van vtwonen laten zij trends tot leven komen in iedere woonruimte. Vorig jaar was de badkamer bijvoorbeeld een stralende blikvanger door de toepassing van de metallic Villa Dark Gold tegels van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

keuken

vt wonen&design beurs

Ongetwijfeld zal vtwonen by Douglas & Jones dit jaar weer een blikvanger worden in deze voorbeeldwoning. Alvast een tipje van de sluier.. Hier zal dit jaar een geheel nieuwe wand- en vloertoepassing te zien zijn. Kortom: dit mag je écht niet missen! Kom van 2 t.m 7 oktober naar Amsterdam en laat je inspireren!