vtwonen verbouwen of verhuizen

Terugblik: metamorfose in Aalsmeer

Herken je deze vtwonen metamorfose nog? In de eerste aflevering van het tweede seizoen van ‘vtwonen verbouwen of verhuizen’ ging vtwonen stylist Carlein Kieboom aan de slag in Aalsmeer. Bewoners Merel en Pieter wonen samen met hun vier kinderen in een twee-onder-een-kap jaren ’30 woning. Nu de kinderen steeds groter worden, is er gebrek aan ruimte en privacy. Carlein ging voor ze aan de slag en toverde het huis om tot een warme en gezellige gezinswoning met een grote woonkeuken. Uiteraard mochten de vtwonen tegels by Douglas & Jones niet ontbreken in het adembenemende eindresultaat.

metamorfose

Leefkeuken

In de nieuwe leefkeuken koos Carlein op de wand voor een bijzonder accent met de Mediterranea tegels in de kleur Nieve. Deze glanzende handgevormde tegels zorgen voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing. De gekozen witte kleurtint houdt het geheel bovendien rustig en laat de ruimte optisch nóg groter lijken. Zo krijgen Merel en Pieter echt die ruime woon- en leefkeuken waar ze van droomden. Perfect om heerlijk als gezin samen te zijn en eten, samen te koken óf natuurlijk om gezellig te tafelen met vrienden.

Mediterranea

Werkkamer

Een huis met vier opgroeiende kinderen vraagt natuurlijk ook voor een fraaie werkkamer. Ideaal om in alle rust thuis te werken of een perfecte plek voor de kinderen om hun huiswerk te maken. Deze werkkamer krijgt direct een industrieel tintje doordat er is gekozen voor een stoere tegelvloer als basis, de serie Mold  in de kleur Concrete. Juist door de keuze voor deze robuuste betonserie zorgt voor een karaktervolle look. Ook leuk, deze tegels zijn ook prima tegen de wand toe te passen. Kies bijvoorbeeld eens voor een verrassend effect van een betegelde lambrisering.

vtwonen metamorfose

Ook zo genoten van deze vtwonen metamorfose in Aalsmeer en de toegepaste tegels in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij een van onze dealers om je te laten inspireren én informeren. Je vindt ons door het hele land!