vtwonen metamorfose

Terugblik: geslaagde vtwonen metamorfose in Haarlem

Herken je deze vtwonen metamorfose nog? In de achtste aflevering van het eerste seizoen van ‘vtwonen verbouwen of verhuizen’ ging vtwonen stylist Carlein Kieboom aan de slag in Haarlem. Bewoners Holger en Rachel vergeleken hun huis met een studentenhuis. Ze verlangden naar meer volwassenheid, groen én meer licht. Carlein ging voor ze aan de slag en toverde het huis om tot een warme en gezellige gezinswoning.

haarlem-keuken

Keuken & Serre

In de keuken en aangrenzende serre koos Carlein voor een praktische én sfeervolle toepassing van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze ruimtes worden hierdoor meteen één geheel, met een speelse twist. Op de keukenwand koos zij namelijk voor de fraaie dessins van de serie Neo. De gehele vloer kreeg een vintage tintje met de karaktervolle Hormigon Grey tegels.

Van binnen naar buiten

Door de Hormigon Grey tegels zowel binnen als buiten te leggen (buiten in de duostone variant) creëer je een optisch grotere woonruimte én betrek je je buitenruimte nog meer bij je huis. Meer weten over de vtwonen buitentegels? Kijk dan op www.vtwonenbuitentegels.nl.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Ook zo genoten van deze vtwonen metamorfose in Haarlem? Bekijk de aflevering dan hier terug. De toegepaste tegels in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij een van onze dealers om je te laten inspireren én informeren. Je vindt ons door het hele land!