weer verliefd op je huis

Terugblik: geslaagde vtwonen makeover in Huizen

Weet je het nog? In de eerste aflevering van seizoen 3 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen stylist Frans Uyterlinde naar Huizen. Daar woonden Marc en Chantal samen met hun dochters Lotte en Veerle in een eengezinswoning. Een fijn huis, maar met het interieur zijn ze niet blij. Nu de meiden ouder zijn, is tijd voor een nieuwe fase én een nieuw, fris interieur.  Toch liepen ze hierbij tegen wat problemen op. Zo houdt Chantal van een romantisch en landelijk interieur, terwijl Marc juist voor industrieel en strak gaat. Perfecte timing voor een vtwonen makeover dus.

vtwonen dossier

Hormigon

Aan stylist Frans de schone  taak om beide smaken te verenigen in één geheel. En met een extra uitdaging, want ook de buitenruimte zal niet worden vergeten. Om het groots aan te pakken kiest hij op zowel de binnen- als buitenvloer voor eenzelfde tegel van vtwonen tegels by Douglas Jones: de serie Hormigon. De perfecte basis voor een karaktervolle vloer met een vintage tintje. En door deze tegel van binnen door te leggen naar buiten wordt je woonruimte optisch ook een stuk groter! Bovendien zorgt de combinatie van de stoere Antracite uni tint met enkele bijzondere ton-sur-ton dessintegels voor een speels en uniek ontwerp. Niet alleen erg mooi, maar ook erg makkelijk en easy to clean!

metamorfose vtwonen

Op bezoek in Huizen

Enige tijd na deze vtwonen makeover zijn we op bezoek geweest bij Chantal in Huizen. Hier vertelde ze onder andere hoe blij het gezin nog steeds is met het eindresultaat en hoe erg de tegels in de smaak zijn gevallen.  Deze video kun je hier terugvinden.

vtwonen makeover

vtwonen makeover: Haarlem

Vorig jaar koos ook styliste Carlein Kieboon, ditmaal voor ‘vtwonen verbouwen of verhuizen’, voor een binnen- en buitenvloer met de Hormigon tegels. Ze ging hier voor een uni toepassing in de kleur Grey, fraai gecombineerd met de Neo Ambre dessintegels op de (keuken)wand. Meer over deze metamorfose lees je hier.