weer verliefd op je huis

Terugblik: geslaagde vtwonen makeover in Alphen a/d Rijn

Weet je het nog? In de zevende aflevering van seizoen 3 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen stylist Marianne Luning naar Claire en Edwin in Alphen a/d Rijn. Claire is onlangs ingetrokken in de eengezinswoning van Erwin. Erwin is trots op zijn zelfverzonnen inrichting, waarin lila en oudroze de hoofdrol spelen. Claire wil juist graag dat het een ruimte voor hen beiden wordt. Perfecte timing voor een vtwonen makeover dus.

alphen a/d rijn

Blikvanger op de wand

Aan styliste Marianne de schone taak om beide smaken te verenigen in één geheel. De huidige status van de woonkamer is: muren in Erwins lievelingskleuren lila en oudroze, een kast weggewerkt onder de trap en een tv-kast met LED-verlichting in alle kleuren van de regenboog. In de keuken koos Marianne voor een rustige, witte basis met de keukenwand als speelse blikvanger. 

Serie Neo in Alphen a/d Rijn

De serie Neo is verkrijgbaar in een uni uitvoering en in speelse dessins. Voor fraaie en spraakmakende effecten met een mooie matte uitstraling. De inmiddels overbekende decortegels, standaard geleverd in een mix van patronen, zijn een ware bron van inspiratie. Creëer speelse toepassingen op vele plekken. En door de ingetogen kleurenmix raak je bovendien niet snel uitgekeken.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

De vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bekijken en/of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ze door het hele land.