vtwonen makeover Lexmond Leidschendam

Terugblik: Geslaagde makeover in Monnickendam

Ben je ook een trouwe kijker van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’? Dan weet je het vast nog wel, de makeover van 18 maart jl. In deze vijfde uitzending van alweer het achste seizoen ging presentator Kees Tol samen met vtwonen styliste Fietje Bruijn op bezoek in Monnickendam.

makeover

Serie Marble

Doel was om het jaren ’30 grachtenpandje van Ivana en Maurice tot een gezellig thuis te maken. Een goede manier om direct sfeer en warmte te creëren is om aandacht te vestigen op de haard. Fietje betegelde deze met tegels uit de vtwonen collectie by Douglas & Jones. De serie Marble is een ware klassieker in een modern jasje. In een matte, natuurlijke kleurschakering zorgt deze tegel voor een bijzonder marmereffect. Het formaat van de kleine, rechthoekige tegels geeft een speels effect. Perfect dus voor deze makeover.

makeover

vtwonen makeover: geslaagd!

Fietje weet de woonwensen van het stel perfect te combineren en het huis om te toveren tot een huiselijke plek voor iedereen. Zo krijgt Ivana toch een vleugje klassiek en landelijk in combinatie met de door haar gewenste lichte kleuren, terwijl Maurice ook zijn stevige meubels, oud hout en natuurlijke materialen kan terugvinden. Deze uitzending gemist of nog een keer genieten van het eindresultaat? Kijk ‘m dan hier online terug.

Marble White Statuario

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je haard óf de Marble tegels in het echt komen bekijken? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!