vtwonen makeover Lexmond Leidschendam

Terugblik: Geslaagde makeover in Leidschendam

Weet je het nog? In de zesde aflevering van seizoen 4 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen styliste Fietje Bruijn naar Kaouter en Niklas in Leidschendam. Het stel woont samen met hun twee dochters in een hoekwoning, waarvan de woonkamer een lastig in te richten u-vorm heeft. Daarbij verschilt het stel ook nog eens behoorlijk van smaak. Kaouter zou graag wat van haar Marokkaanse roots in het interieur terug zien, maar Niklas is bang dat het huis daarmee in een Arabische soek verandert. Hij wil het liefst een Scandinavisch interieur: licht, simpel & functioneel.

Leidschendam

Oosterse & Scandinavische sferen in Leidschendam

Aan styliste Fietje de schone taak om beide smaken te verenigen in één geheel. In de keuken kwamen de Scandinavische en Marokkaanse roots van het stel helemaal samen. Juist de combinatie van een patroonbehang met een subtiel Oosters tintje met een strakke, witte keuken met kleine handvormtegels als tussenkomst zorgt voor een passend geheel. Licht, rustig & functioneel, maar tóch met een geheel eigen stijl waarin alle bewoners zich helemaal thuis voelen. Juist door de Square tegels te combineren met een lichte voegkleur zorgt ervoor dat het geheel perfect op elkaar aansluit. Metamorfose meer dan geslaagd dus!

Leidschendam

Serie Square

De serie Square zorgt door zijn XXS-formaat voor speelse wandtoepassingen. Of je nu de hele wand bekleed of een bijzonder accent maakt, deze tegels geven nét dat beetje extra in je huis. Niet alleen de sneeuwwitte kleur Powder White, maar ook in de kleuren Concrete Grey en Seagreen zorgt deze kleine tegels voor een stralend eindresultaat. Ook bijzonder: uiteraard zijn de kleurtinten ook meer dan geschikt om te mixen.

Leidschendam

vtwonen tegels by Douglas & Jones

De vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bekijken en/of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ze door het hele land.