beursedities

Terugblik: geslaagde beursedities voor vtwonen tegels by Douglas & Jones

Met de herfst in zicht, begint traditioneel ook het woonseizoen. En hoewel het buiten wel weer zomer lijkt, zijn steeds meer mensen druk bezig om alles binnen in gereedheid te brengen voor de koudere dagen. Dagen om heerlijk binnen te zitten en te genieten van je huis en interieur. Niet voor niets, dat er rond deze periode verschillende beursedities zijn waarin je je volop kan laten informeren en inspireren. Uiteraard mag vtwonen tegels by Douglas & Jones hier, als mooimaker van Hollandse bodem, niet ontbreken.

beursedities

vt wonen&design beurs

Van 2 t/m 7 oktober was RAI Amsterdam weer het terrein van de vt wonen&design beurs (voorheen Woonbeurs Amsterdam). Hét grootste woonevenement van Nederland met heel veel mooie producten en adviezen voor het veranderen of verbouwen van je huis. Uiteraard kon vtwonen tegels by Douglas & Jones niet ontbreken en was veelvuldig terug te vinden zijn in het vtwonen huis. Het vtwonen huis is steevast het meest besproken en gedeelde stukje van de vt wonen&design beurs. Samengesteld door de redactie & stylisten van vtwonen laten zij trends tot leven komen in iedere woonruimte. Dit jaar veel aandacht voor de karakteristieke serie Craft.

beursedities

Beurs Eigen Huis

Maar er was meer te beleven.. Van 21 t/m 23 september was Douglas & Jones namelijk ook aanwezig op Beurs Eigen Huis. Deze beurs, specifiek gericht op inspiratie en informatie omtrent alles rondom verbouwen en/of verbouwen, vond plaats in Jaarbeurs Utrecht. In een stijlvolle stand werden alle collecties van Douglas & Jones getoond, waaronder uiteraard vtwonen tegels by Douglas & Jones. De vele beursbezoekers konden hier onder andere kennis maken met de sprankelende Metallic tinten van de serie Villa.

Geslaagde beursedities

Het moet gezegd worden, het woonseizoen is dit jaar wel érg spectaculair afgetrapt. Wil je meer informatie over vtwonen tegels by Douglas & Jones? Kom dan eens langs bij een van onze officiële verkooppunten. Je vindt ons door het gehele land.