stijlvol slapen

Stijlvol slapen met vtwonen tegels by Douglas & Jones

De vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn écht overal in huis welkom, ook in je slaapkamer. Een plek om heerlijk tot rust te komen en natuurlijk gewoon te slapen. Kies op de vloer bijvoorbeeld voor de stijlvolle uistraling van beton met de serie Mold of natuurgetrouwe houttegels als de serie Woodstone. Beiden niet alleen erg sfeervol, maar je profiteert bovendien van alle voordelen van tegels. Dus easy to clean, makkelijk in onderhoud én dus ook ideaal voor als je allergiegevoelig bent.

Villa Platinum

Stralende blikvanger

Of kies juist voor een bijzondere wandtoepassing met de Villa Metallic tinten. Zowel toegepast als bijzonder detail als bijvoorbeeld voor een gehele bedombouw zorgen deze tegels voor een stralende blikvanger. Hip, maar ook tijdloos! Ook mooi: de speelse Neo dessins. Juist de combinatie van de fraaie en spraakmakende effecten van deze dessins met de ingetogen kleurenmix en matte uitstraling maken je slaapkamer in één klap heel bijzonder.

overaltegels-slaapkamer2

Sprankelend reliëf

Ga je liever voor een lichte basis? Maak dan een sprankelende maar subtiele eyecatcher met de serie Geometric. De mozaïekstructuur van deze tegels maken van je wand toch een fraaie eyecatcher. Elegant mooi, maar ook slijtvast én onderhoudsvriendelijk. Als dat geen goede nachtrust wordt!

Zelf ook de kriebels voor iets nieuws in je huis? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden bij een van onze officiële dealers van vtwonen tegels. Je vindt ons door heel Nederland.