vtwonen binnenkijker in Rouveen

vtwonen ging langs bij Moniek en haar man Johan en zoontje Frank. Zij wonen in een prachtige nieuwbouwwoning in Rouveen. Oorspronkelijk was het stel van plan om een huis in Zwolle te kopen, maar vanwege de zwangerschap van Moniek besloten ze toch dichter bij familie te gaan wonen.

Woonstijl

Het nieuwbouwhuis was geheel naar wens, behalve het feit dat de geplande keuken wat aan de kleine kant was. Deze lieten Moniek en Johan dan ook uitbouwen om zo tóch hun droomkeuken te realiseren. Een lichte en ruimtelijke plek om met de gehele familie lekker lang te kunnen (na)tafelen. Sowieso draait het in het hele huis om gezelligheid en leefbaarheid. De combinatie van oude items met nieuwe spullen zorgt hierbij direct voor een persoonlijke touch.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Ook de vloer past perfect in dit plaatje en legt meteen de basis voor dit karaktervolle interieur. Moniek en Johan kozen voor een vloer met de stoere uitstraling van beton, namelijk Mold Grit van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Een neutrale tegel die makkelijk combineert. Bovendien is deze vloer ideaal door het minimale onderhoud, maar ook een perfecte combinatie met de gewenste vloerverwarming.

vtwonen binnenkijker

Meer weten over vtwonen tegels by Douglas & Jones of de tegels in het echt komen bewonderen? Moniek en Johan lieten zich adviseren door Boer Staphorst. Maar je vindt onze officiële dealers door het gehele land, zoek hier een dealer bij jou in de buurt.