SUMMERSALE: Profiteer de hele zomer van extra voordeel op de serie Woodstone!

Deze zomer kun je bij alle officiële vtwonen tegeldealers profiteren van extra voordeel op de prachtige natuurgetrouwe houtserie Woodstone. Een unieke kans om de warme en natuurlijke uitstraling van hout in huis te halen én tegelijkertijd te profiteren van de vele voordelen van tegels.

En deze gehele zomer krijg je tijdelijk tot maar liefst VIJFTIG procent korting op je nieuwe vloer of wand. Dat voelt pas écht goed! Lees snel verder voor de voorwaarden:

Wildverband

Serie Woodstone

De serie Woodstone biedt een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen in vijf kleurtinten (Whitewash, Ember, Burnet, Honey & Charcoal) voor een levendig effect op wand en vloer. En helemaal bijzonder: Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd. Deze tegels zijn leverbaar in plankformaat 20×120 cm, zowel in de rechte vorm als chevron.

Actievoorwaarden

Bij een bestelling t/m 30 september 2019 krijg je maar liefst 50% korting op de aankoopprijs van de Woodstone Whitewash. Bij de andere vier kleurtinten (Charcoal, Burnet, Honey & Ember) geldt een korting van 25% op de aankoopprijs. Om van de korting te profiteren dienen bestellingen voor 31 oktober 2019 te worden afgenomen.

Kom langs en profiteer!

De prachtige Woodstone tegels moet je natuurlijk zelf zien en voelen. Je kunt dit doen bij een van onze verkooppunten in je buurt, waar je door tegelspecialisten wordt geadviseerd over verwerking en onderhoud van de tegels. Vind hier een dealer bij jou in de buurt.