Gespot in vtwonen magazine: de karakteristieke serie Scrape

De veelzijdige vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu.

Serie Scrape

Een voorbeeld van een veelzijdige serie uit de collectie is de serie Scrape. Deze maakt van elke vloer dé ster van je huis. Met deze tegelserie creëer je het karakteristieke, doorleefde gevoel van een ‘stagefloor’, maar dan net zo kras- en slijtvast als alle andere tegels uit de bijzondere collectie. Bijvoorbeeld in de badkamer zorgt dit voor een rauw tintje, wat het geheel nét wat spannender maakt.

Scrape

Meerdere toepassingen

Maar de karakteristieke tegels zijn op allerlei plekken in huis méér dan welkom. Kies in de keuken voor een verrassende (achter)wand of in de hal voor een bijzondere lambrisering. En natuurlijk zijn de tegels ook perfect om je (woon)vloer te laten stralen. Juist door de tegels te combineren met warme tinten & stoffen, zorg je voor een gebalanceerd en huiselijk geheel.

Scrape

De serie Scrape is verkrijgbaar in kleuren Nero, Caffé, Cenere & Bianco en in formaten 60×60, 80×80, 30×60 en 60×120 cm.

Scrape

De vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn verkrijgbaar in een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor ieder wat wils. En ze zijn overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis! De bijzondere collectie in het echt komen bewonderen? Bezoek je dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren.