Nieuw in de collectie: Classic

Heb je ‘m al in huis? In de nieuwste vtwonen editie aandacht voor een spiksplinternieuwe tegelserie: Classic. Middels een zeer fraaie fotoreportage wordt deze serie groots geïntroduceerd.

De serie Classic

De serie Classic biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In vier basic en matte tinten zowel op wand als vloer een tikkie gedurfd en op speelse wijze. Extra bijzonder is de XXL dessintegel: Classic Mosaic. Deze tegel oogt alsof er stukjes marmer zijn verwerkt in beton, voor een mooi, repeterend en ritmisch effect.

Classic Mozaïek

De serie Classic is verkrijgbaar in vier natuurlijke tinten: White, Grey, Antracite & Black en in maar liefst vier formaten: 7,5 x 30, 30 x 60, 75 x 75 en 75 x 150 cm. De XXL dessintegel (75×150 cm) is er daarbij in de kleurtinten White & Grey.

vtwonen verbouwen of verhuizen

Eerder was deze tegelserie al te zien bij vtwonen ‘verbouwen of verhuizen’, bij de vierde aflevering uit het tweede seizoen. In Utrecht koos vtwonen stylist Carlein Kieboom voor het formaat 75×75 op de vloer van de keuken en hal bij Rik en Tamara. Zeker in combinatie met de gehele makeover zorgde de moderne twist van deze tegels met een authentieke uitstraling voor een geslaagd eindresultaat.

2018

Verkooppunten

De tegels zullen vanaf april te vinden zijn bij onze officiële verkooppunten. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.