WINACTIE - Maak kans op een unieke strandovernachting bij vtwonen@AJUMA

Maak kans op een unieke vtwonen ervaring en win een overnachting in één van de stijlvolle vtwonen@AJUMA strandhuisjes in Zandvoort. Allen uiteraard voorzien van vtwonen tegels by Douglas & Jones, dus kom vooral proefdouchen op deze fraaie tegels!

Wil jij kans maken? Kijk snel op onze facebook of instagrampagina.

Balance, Blush en Basic

De drie strandhuisjes van vtwonen@AJUMA hebben ieder hun eigen stijl en thema. Allen met dat échte vtwonen-gevoel, maar steeds nét even anders. De strandkamer Balance is er een in naturel tinten en materialen, in de kleuren van het strand. De strandkamer Basic maakt een mooie combinatie tussen stoer & stijlvol. Wit, grijs en zwarte tinten met een industrieel tintje. De strandkamer Blush is daarbij juist licht en zwoel en in de kleuren van de ondergaande zon.

 

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Uiteraard mogen in de badkamers van de kamers de vtwonen tegels by Douglas & Jones niet ontbreken. In strandkamer Balance zorgt het klassieke marmerdessin van de Classic Grey voor een subtiele eyecatcher. In strandkamers Basic en Blush is er gekozen voor een kleurtint van de nieuwe serie Concrete, een natuurgetrouwe betonserie. Een perfecte basis voor deze sfeervolle strandkamers.

 

Actievoorwaarden

Je kunt deelnemen aan deze winactie door onze Facebook– of Instagrampagina te volgen en het actiebericht te liken. Je maakt dan direct kans om te winnen, maar nóg leuker is natuurlijk om meteen diegene te taggen met wie jij deze overnachting wel ziet zitten! Op maandag 26 augustus maken wij de winnaar bekend. Zowel via Facebook als Instagram geven we 1x één overnachting weg in een van de strandhuisjes, van 5 t/m 7 september 2019 kun je dan terecht bij vtwonen@AJUMA voor deze unieke ervaring. Let op: deze prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere overnachtingsdatums.