Wildverband

Spelen met patronen: Wildverband

Met de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones kun je naar hartelust je eigen stijl mixen & matchen. Zo zijn ze overal in huis méér dan welkom, welke kleuren, formaten of dessins je ook kiest. Nog leuker, maak het geheel nóg fraaier door te kiezen voor een speels patroon. Zoals het leggen van een wildverband.

wildverbanddunes

Doordacht wild

Een wildverband is een patroon waarbij je willekeurig tegels laat aansluiten. Hierdoor krijg je een speels en levendig effect op vloer of wand. Het geheim bij zo’n willekeurig patroon is dat je juist niets aan het toeval overlaat. Zorg dus dat je altijd alles van tevoren uitgedacht en uitgetekend hebt. Zo krijg je het mooiste ‘willekeurige’ eindresultaat. Een goede tegelserie voor dit patroon is de serie Dunes. In plankformaat zorgt juist een willekeurige plaatsing voor een speels effect. Gecombineerd met de ingetogen kleurnuance ontstaat toch één rustig geheel.

Wildverband

Natuurgetrouw wildverband

Ook met een houttegel in plankformaat creëer je een natuurgetrouw verloop op vloer en wand. Ga voor één kleur of combineer juist meerdere (bijpassende) kleurtinten voor een bijzondere twist. Ga je liever voor een industriële betonlook? Denk dan eens aan een speelse combinatie van de Mold Muretto in verschillende formaten op de wand. Mix & match, ook bij jou thuis!

Meer weten over de toepassingsmogelijkheden van vtwonen tegels by Douglas & Jones? Kom dan eens langs bij je dichtstbijzijnde dealer én laat je inspireren. Je vindt ze door het gehele land.