strooipatroon

Spelen met patronen: Strooipatroon

De vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn niet alleen heel mooi, ze zijn ook overal in huis toepasbaar. Natuurlijk omdat er verschillende formaten, kleuren en dessins zijn, die je naar hartenlust kunt mixen & matchen, maar ook omdat ze natuurlijk ook in allerlei patronen toepasbaar zijn. Durf hier eens verder te denken, geef je fantasie de vrije loop en creëer je eigen unieke stijl. Kies bijvoorbeeld eens voor een strooipatroon. In een handomdraai maak je dan een tegeltoepassing met een twist.

GH0716-square strooipatroon

Een speels strooipatroon

Door middel van een speels strooipatroon maak je van een wand in een handomdraai een ware blikvanger. Pas hierbij bijvoorbeeld dezelfde tegelserie, zoals de glanzende handgevormde Square-tegels, toe in verschillende kleuren. Door de basis overwegend wit te houden blijft het toch een rustig geheel. Leuk voor de keukenwand, maar ook een douche-nis of de schouw in de woonkamer wordt zo een échte eyecatcher! Zorg er wel voor dat je dit patroon van tevoren goed uitdenkt, juist dan krijg je het mooiste willekeurige effect.

Strooipatroon

Elegante Kleurnuances

Kies voor verschillende kleuren, zoals hierboven omschreven, of ga juist voor een ton-sur-ton effect. Een serie die bijvoorbeeld standaard geleverd wordt in verschillende rijke kleurnuances is de serie Craft. Ook hiermee maak je dus op een eenvoudige manier een smaakvolle variant op een strooipatroon. Ook leuk: de serie Craft is ook leverbaar als decortegel. Hiermee maak je je strooipatroon helemaal bijzonder!

GW0716-hormigon2

Ook op de vloer

Niet alleen op de wand, maar ook op de vloer kun je prima voor een strooipatroon kiezen. Kies er hier niet direct voor om verschillende kleuren toe te passen, maar bijvoorbeeld voor de fraaie ton-sur-ton dessins van de serie Hormigon. Door deze willekeurig toe te passen in een overwegend uni vloer in dezelfde kleurtint krijg je een karaktervolle vloer met een speels tintje! En de Hormigon tegels zijn verkrijgbaar in een buitenvariant. Ook op je terras kun je hier dus prima voor kiezen.

Meer weten? Kom ook eens langs bij je dichtstbijzijnde dealer én laat je inspireren. Je vindt ons door het gehele land.