Villa

SERIE IN THE SPOTLIGHT: VILLA

De veelzijdige vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de serie Villa. Bovendien zijn de tegels overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!

Vila

Serie Villa

De serie Villa is een fraaie serie van vierkante handvorm tegels. Mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren en perfect voor een bijzonder accent. Kies voor een combinatie van glans en mat óf mix & match juist met de verschillende kleurtinten. Kies je eigen unieke ontwerp. Hip, maar ook tijdloos!

Villa

Metallic tinten

Maar er is meer. De serie is immers ook verkrijgbaar in de metallic tinten Dark Gold en Platinum. Op de wand creëer je hiermee een stralende blikvanger. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. Denk bijvoorbeeld eens aan een fraai accent in je douchenis of in je toilet. Of betegel deze tegels op een plaat om als achterwand van je bed te gebruiken. Juist de lichte structuur van de handvorm zorgt voor een subtiele schittering waardoor de uitstraling van metallic optimaal tot zijn recht komt.

Villa mix

De serie Villa is verkrijgbaar in afmeting 13×13 cm in de kleuren Pink, Army Green, Petrol Blue & Bourgondy (allen in glanzende en matte uitvoering) en in metallic tinten Dark Gold & Platinum. Wil je ze in het echt komen bewonderen? Bezoek je dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren.