Mold

SERIE IN THE SPOTLIGHT: MOLD

De veelzijdige vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de serie Mold. Bovendien zijn ze overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!

Mold

Serie Mold

De serie Mold is een robuuste betonserie met een karaktervolle look. Voor een strakke en stoere basis, die ook prima te combineren is met kleurrijke en/of zachte materialen voor een warm en sfeervol effect. Vol van karakter, maar dus ook heel erg veelzijdig. En zowel op de wand als de vloer toepasbaar. Voor een badkamer die zich kan meten met luxueuze badkamers in vijf-sterren hotels of een woonkamervloer waar je een leven lang plezier hebt.  Ook verkrijgbaar is Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. Een verrassende blikvanger!

Mold

Douchetegel

En helemaal bijzonder: de bijpassende douchetegel, een grootformaat tegel & compleet drainsysteem ineen. Dé innovatieve oplossing voor een volledig geïntegreerde douchevloer. Hiermee kun je je badkamer dus tót in de douche in dezelfde look & feel afwerken. Of kies juist voor een subtiele ton-sur-ton toepassing. Hoe dan ook, je creëert gegarandeerd een stoere, strakke badkamer waar je écht tot rust kunt komen.

De serie Mold is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleurtinten. Tegels in 70×70 cm verkrijgbaar in vier tinten (Concrete, Cement, Grit en Basalt), in drie tinten in 90×90 en Mold Timber in 30×120 cm (Cement, Grit & Basalt) én in twee tinten (Cement & Grit) als XXL (40×120 cm) alsmede in XL (90×90) en XXL (135×90 cm) Douchetegel.

Wil je ze in het echt komen bewonderen? Bezoek je dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren.