Mediterranea

SERIE IN THE SPOTLIGHT: MEDITERRANEA

De vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de serie Mediterranea. Bovendien zijn ze overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!

mediterranea

Serie Mediterranea

De serie Mediterranea is er in verschillende formaten en kleuren. Glanzende handgevormde tegels voor een bijzonder accent. In een vierkant formaat in de uitvoering Javea of juist als klein rechthoekig tegeltje in het formaat Calpe. Kies voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing of maak speelse combinaties van deze formaten of zélfs de verschillende kleuren. Mix & match én maak van wonen een feestje!

mediterranea

Voor ieder wat wils

De stijlvolle tegels zijn niet alleen erg mooi tegen de wand. Er zijn immers meer veelzijdige mogelijkheden. Betegel je schouw bijvoorbeeld met één van de stijlvolle kleurtinten. Of kies ervoor om juist een tafelblad een totaal nieuwe uitstraling te geven. Wellicht minder geschikt voor je veelgebruikte eettafel, daar de wandtegels natuurlijk niet tegen élk stootje kunnen..

De serie Mediterranea is verkrijgbaar in afmetingen Calpe (7,5×30 cm) en Javea (20×20 cm) in de kleuren Nieve, Blanco, Concrete, Black en Seagreen (ook beschikbaar in afmeting Denia, 5×30 cm). Formaat 13,2×40 cm is verkrijgbaar in Nieve (glans en mat), Seagreen, Army Green en Concrete.

Wil je ze in het echt komen bewonderen? Bezoek je dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren.