Hormigon Antracita in 60x60 cm

SERIE IN THE SPOTLIGHT: HORMIGON

De vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de serie Hormigon. Bovendien zijn ze overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!

Serie Hormigon

De serie Hormigon is de nieuwe ‘klassieker’ onder de tegels. De perfecte basis voor een karaktervolle vloer of wand met een vintage tintje. Vol van karakter, maar ook heel erg veelzijdig. En zowel op de wand als de vloer toepasbaar. Voor een stijlvolle badkamertoepassing óf een woonkamervloer waar je niet op raakt uitgekeken! Ga voor een stijlvolle Uni toepassing of maak juist een speelse combinatie met de verrassende dessins.

Hormigon

Van binnen naar buiten

En de karaktervolle tegels zijn niet alleen heel mooi op je vloer binnen, maar zijn ook verkrijgbaar als buitentegels voor een schitterend terras. Je kunt je vloer dus van binnen naar buiten doortrekken. Je tuin wordt zo een écht een verlengde van je huis en je woonruimte wordt optisch enorm vergroot. Bovendien zijn deze buitentegels net zo easy to clean en kras- en slijtvast als de binnentegels! Meer informatie kun je hier vinden.

Sfeervolle herfst

De serie Hormigon is verkrijgbaar in de stoere tinten Grey en Antracite en vijf bijzondere ton-sur-ton dessins in de kleur Antracite. Kies je eigen unieke ontwerp. Wil je ze in het echt komen bewonderen? Bezoek je dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren.