Dunes

SERIE IN THE SPOTLIGHT: DUNES

De veelzijdige vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. En ze zijn overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!

Dunes

Serie Dunes

De serie Dunes zorgt zowel op de vloer als de wand voor een warm en stijlvol effect. Fraaie tegels in elegante kleurnuances, zowel in XXL-formaat en in plankafmetingen. Aaibaar zacht, maar veelzijdig toepasbaar en tijdloos. Deze tegels zijn prima toepasbaar in de badkamer voor een luxueus gevoel, maar ook meer dan welkom op de (woon)vloer voor een huiselijke basis.

 

Dunes

Ook voor buiten

Naast binnen, zijn de grootformaat tegels ook voor buiten verkrijgbaar. Hierdoor kun je je woonvloer prima doortrekken naar buiten. Op die manier creëer je een harmonieus geheel en maak je je woonruimte (optisch) een stuk groter.

Dunes

De serie Dunes is verkrijgbaar in de kleurtinten Norcia en Trevia,  in formaat XXL (92×92 cm) en plankformaat (22,5×90 cm). Wil je ze in het echt komen bewonderen? Bezoek je dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren.