Craft

SERIE IN THE SPOTLIGHT: CRAFT

De veelzijdige vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de serie Craft. Bovendien zijn de tegels overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!

Craft

Serie Craft

De serie Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven bovendien karakter aan ieder interieur.

Craft

Bijzondere kleurschakering

De tegels worden standaard geleverd in een mix van kleurschakeringen, zodat je wand écht tot leven komt. Een speelse knipoog naar het verleden, maar helemaal van deze tijd. Bovendien zorgen de glanzende uitvoering voor een extra sprankeling. Hierdoor ontstaat gegarandeerd een bijzonder effect op de wand.

Craft

De serie Craft is leverbaar in 12,4×12,4 cm in unikleuren Egg White Glossy, Egg White Matt, Aqua, Off Black, Light Grey, Grey en Midnight Blue én in dékor (tevens 12,4×12,4, in alle kleurtinten m.u.v. Egg White Matt). Wil je ze in het echt komen bewonderen? Bezoek je dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren.