Serie Classic

SERIE IN THE SPOTLIGHT: CLASSIC

De vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de serie Classic. Bovendien zijn ze overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!

Serie Classic

De serie Classic biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In verschillende basic en matte tinten zorgen ze voor een fraai effect op wand en vloer. Een tikkie gedurfd en op speelse wijze. In verschillende formaten en uitermate geschikt voor meerdere toepassingen. Kies voor de gestapelde rechthoekige tegels als achterwand in de keuken óf geef je badkamer een waar vijf-sterren gevoel mee. Laat je onderdompelen in een klassiek en luxueus gevoel, maar dan helemaal van nu!

Classic Mosaic

Extra bijzonder is de XXL dessintegel: Classic Mosaic. Deze tegel oogt alsof er stukjes marmer zijn verwerkt in beton, maar dan even kras- en slijtvast als de ‘gewone’ Classic tegels. Voor een mooi, repeterend en ritmisch effect. Perfect te combineren met de uni-tegels, maar ook perfect om alleen toe te passen als statement. Een ding is zeker: een toepassing met deze XXL tegel wordt je wand dé eyecatcher van je ruimte.

De serie Classic is verkrijgbaar in vier natuurlijke tinten: White, Grey, Antracite & Black. In maar liefst vier formaten, 7,3×30, 30×60, 74×74 en 74×148 cm, worden de tegels geleverd in een mix van structuur of adering. Toegepast ontstaat hierdoor steevast een natuurgetrouw geheel. De bijzondere en bijpassende XXL dessintegel  (74×148 cm) is er daarbij in de kleurtinten White & Grey.

Wil je ze in het echt komen bewonderen? Bezoek je dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren.