Theaterhotel Almelo

Renovatie Theaterhotel Almelo

Het Theaterhotel Almelo is een ware blikvanger in het oosten van het land.  Dit hotel, onderdeel van de bekende horecaonderneming Van der Valk, bevindt zich midden in het centrum van  Almelo. Zoals de naam al doet vermoeden is het Theaterhotel een combinatie tussen een hotel en theater. In 1991 werd dit hotel geopend en was hiermee destijds de eerste in zijn soort. Juist de combinatie van de levendigheid van een hotel met de ambiance van een theater zorgt voor een unieke sfeer.

Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo

Het hotel telt inmiddels 200 kamers en biedt naast het theater ook meerdere restaurants, diverse (vergader)zalen en een inpandig zwembad. Met de toevoeging van een nieuwe vleugel en de wens om de uitstraling van het hotel en de kamers weer helemaal up-to-date te maken, werd recent gekozen voor een volledige renovatie. Dit om ervoor te zorgen dat het hotel blijft aansluiten bij de wensen van de hotelgasten en de hotelkamers de gewenste luxueuze uitstraling blijven waarborgen.

Theaterhotel Almelo

Badkamers

De hotelbadkamers werden tijdens de grootse renovatie allen voorzien van een geheel nieuwe uitstraling. In de Comfort Kamers is hierbij gekozen om de ligbaden te vervangen voor een inloopdouche. Hierdoor blijft er meer loopruimte over, een directe verhoging van het comfort en het gebruiksgemak voor de hotelgast. Om de ruimte nóg groter te laten lijken, is er gekozen voor een complementaire betontint. Op de vloer is gekozen voor de serie Mold van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Een subtiele, maar natuurgetrouwe betontekening zorgt voor een gebalanceerd geheel.

Theaterhotel Almelo

Douchetegel

Extra bijzonder is de keuze om deze vloertegel te combineren met de unieke douchetegel. Deze douchetegel, een combinatie van een grootformaat tegel en een compleet drainsysteem, zorgt in de badkamer voor een unieke inloopdouche. En doordat beide tegels in dezelfde kleurtint en structuur zijn toegepast, lijkt de ruimte ineens nóg een stuk groter.

De serie Mold met bijpassende Douchetegel zijn te vinden bij onze officiële verkooppunten. Zoek hier een dealer bij jou in de buurt.