Beurs Eigen Huis

Ontdek vtwonen tegels by Douglas & Jones op Beurs Eigen Huis

Van 21 t/m 23 september vindt in Jaarbeurs Utrecht weer een nieuwe editie plaats van Beurs Eigen Huis, steevast hét terrein van inspiratie en informatie omtrent alles rondom verbouwen en/of verhuizen. Douglas & Jones zal dit jaar voor het eerst op deze beurs te zien zijn en belooft meteen een stand te zijn om niet te missen. Tijdens dit driedaagse evenement zal er namelijk volop aandacht worden geschonken aan de bijzondere collecties van Douglas & Jones.

Beurs Eigen Huis

vtwonen tegels

Uiteraard mogen de vtwonen tegels by Douglas & Jones namelijk niet ontbreken op de stijlvolle stand. De ruim 25.000 verwachte bezoekers kunnen dan ook direct kennis maken met de veelzijdige collectie en sfeervolle mix & match mogelijkheden. Onder andere de nieuwe serie Craft en de sprankelende Metallic tinten van de serie Villa zullen worden getoond.

Beurs Eigen Huis

Douglas & Jones woonactie

Maar er is nóg meer reden om ons te bezoeken. Laat je gegevens achter op onze stand, volg ons op social media én maak automatisch kans op een Douglas & Jones wooncheque t.w.v. € 2.500,-*!! Kortom: kom sfeer proeven, ontmoet Douglas & Jones nieuwe stijl én wie weet word jij wel dé winnaar van de wooncheque!. Laat deze unieke kans niet schieten en kom ons gerust bezoeken. Je vindt ons in hal 12, stand H1.15

* Kijk op douglasjones.nl/woonactie voor de voorwaarden.