landelijk

Ontdek je woonstijl: Landelijk

vtwonen staat voor een unieke, veelzijdige mix van verschillende smaken. Stijlen die – ook als je ze met elkaar mixt – je huis tot een thuis maken. Zeven in totaal. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van deze woonstijlen. Zoals de woonstijl Landelijk. De stijl van het basic buitenleven. Puur, stoer en ingetogen, zonder opsmuk. Het gebruik van hout, linnen en beton. Ongepolijst en robuust. Haal het optimale buitengevoel naar binnen door je te laten inspireren door deze woonstijl.

landelijk

Woonstijl Landelijk

De kracht van deze woonstijl zit hem van het ultieme buitengevoel naar binnen halen. Kies voor rustieke houten meubels, gecombineerd met een houten vloer en lichte muren. Combineer natuurlijke tinten als beige, groen en grijs én vermijd al te veel dessins en patronen. Hou het desgewenst bij natuurlijke dessins, dus bladmotieven of bijvoorbeeld vogels.

landelijk

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een goede basis voor iedere woonstijl, dus ook de woonstijl Landelijk, begint met de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kies voor een rustieke vloer, bijvoorbeeld de serie Neo in XL-formaat óf kies voor een natuurgetrouwe, donkere houtstructuur van bijvoorbeeld serie Woodstone in de kleur Burnet. Ook op de wand kun je de serie Woodstone, eventueel in een lichtere tint (White Wash) toepassen voor een smaakvol en natuurlijk effect. Een eyecatcher op de wand kun je maken met een glanzende handvormtegel, maar zorg dat de kleurtint altijd complementair is aan het gehele plaatje.

landelijk

Meer inspiratie opdoen? Kom snel langs bij je dichtstbijzijnde dealer.