vtwonen editie 13

vtwonen editie 13, nu in de winkel!

Heb jij vtwonen editie 13 al in huis? Deze allerlaatste editie van dit jaar staat uiteraard weer boordevol wooninspiratie en woonfavorieten. In het magazine vind je onder andere meerdere binnenkijkers, terugblikken op tv-metamorfoses en aandacht voor de serie Woodstone van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Daarnaast wordt er al voorzichtig vooruitgeblikt op het nieuwe jaar.

Woonkamer

vt wonen&design beurs

Bij het magazine is tevens de vt wonen&design beurs special te vinden. In maar liefst 52 pagina’s blikt vtwonen daarmee terug op de succesvolle jubileumeditie en het inspirerende vtwonen huis, waar vtwonen tegels by Douglas & Jones zeker één van de blikvangers was. Zo werd in de keuken de fraaie nieuwe serie Marble toegepast, waarmee je een klassieke look met een moderne twist creëert. Maar er was meer. In de twee badkamers van het inspiratiehuis werden handvormtegels uit de veelzijdige collectie toegepast. Van de glanzende XS Square Concrete Grey tegels in het Tiny House tot de luxueuze uitstraling van de sprankelende Villa Dark Gold metallictegel in de aansluitende badkamer bij de slaapkamer. Tenslotte werd het nieuwe formaat van de serie Mediterranea, 13,2×40 cm, in glanzend sneeuwwit (Nieve) toegepast op de haard in de woonkamer.

vtwonen editie 13

Kortom, een bijzondere special die je niet mag missen. Maar liefst 8 ruimtes en 8 sferen passeren de revue. Heerlijk om terug te blikken als je in oktober ook langs bent geweest óf om je te laten verrassen als je verhinderd was. Een bewaarexemplaar om nog vaak op terug te bladeren en om je in de kerstvakantie eens lekker in te verdiepen. Een virtuele tour door het huis maken? Kijk dan eens op 360.vtwonen.nl.

vtwonen editie 13

vtwonen editie 13 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.