Nu in de winkel: vtwonen editie 9

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen editie 9 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers en kun je je in deze editie laten inspireren  door verschillende shoptips en favorietenlijstjes. Daarbij is er aandacht over hoe je je vakantiegevoel het beste zo lang mogelijk vast kunt houden. Bijvoorbeeld door je huis wat warmer & zonnig te maken met bijzondere vakantiesouvenirs. Kortom: deze editie verdient zeker weer een plek op de leestafel.

vtwonen editie 9

Serie Neo

Ook terug te vinden in deze editie: de serie Neo. Voor fraaie en spraakmakende effecten met een mooie matte uitstraling. Verkrijgbaar in groot en klein formaat, in uni en dessins. Een bron van inspiratie.  En mede door de ingetogen kleurenmix raak je niet snel uitgekeken.

Baden & relaxen

Maar er is meer.  In het magazine daarnaast extra aandacht voor de badkamer, dé plek in huis waar je even echt tot rust kunt komen. Natuurlijk zijn tegels hier de perfecte basis. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook omdat ze nu eenmaal erg praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn. Kortom: met vtwonen tegels by Douglas & Jones maak je van baden een feestje!

vtwonen editie 9

vtwonen editie 9 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.