vtwonen editie 8

Nu in de winkel: vtwonen editie 8

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen editie 8 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers in binnen- en buitenland (waaronder een vakantiewoning in Melbourne) kun je je in deze editie weer volop laten inspireren door verschillende shoptips en favorietenlijstjes. Kortom: weer een leuke, zomerse editie die je zeker niet mag missen!

vtwonen editie 8

Binnenkijker in Rouveen

Een leuke binnenkijker: de fraaie nieuwbouwwoning van Johan & Moniek in Rouveen. Een huis waar het duidelijk draait om gezelligheid en leefbaarheid. De combinatie van oude items met nieuwe spullen zorgt hierbij direct voor een persoonlijke touch. Ook de vloer past perfect in dit plaatje en legt meteen de basis voor dit karaktervolle interieur. Moniek en Johan kozen voor een vloer met de stoere uitstraling van beton, namelijk Mold Grit van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Een leuke video van deze binnenkijker vind je hier.

Classic

Serie Classic

Ook terug te vinden in deze editie: de serie Classic. Deze serie biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In vier basic en matte tinten zowel op wand als vloer een tikkie gedurfd en op speelse wijze. Extra bijzonder is de XXL dessintegel: Classic Mosaic. Deze tegel oogt alsof er stukjes marmer zijn verwerkt in beton, voor een mooi, repeterend en ritmisch effect.

vtwonen editie 8

vtwonen editie 8 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.