vtwonen editie 7

Nu in de winkel: vtwonen editie 7

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen editie 7 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers en kun je je in deze editie laten inspireren door de makeover bij de winares van het vtwonen voorjaarshuis. Kortom: deze editie verdient zeker weer een plek op de leestafel.

vtwonen editie 13

Serie Villa

Ook terug te vinden in deze editie: de serie Villa. Mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. En zeker uitgevoerd in de mooie  metallic tinten, zoals Dark Gold, een stralende blikvanger aan de wand. Hip, maar ook tijdloos!

weer verliefd op je tuin tegels

vtwonen ‘weer verliefd op je tuin’

Maar er is meer. In het magazine daarnaast aandacht voor de uitzendingen van ‘vtwonen weer verliefd op je tuin’. In twee uitzendingen werden de bewoners door vtwonen styliste Leonie Mooren verrast met een geheel nieuwe tuin. En in beide afleveringen werd hierbij gebruik gemaakt van de vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. Meer informatie hierover vind je op www.vtwonenbuitentegels.nl.

vtwonen editie 7

vtwonen editie 7 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.