vtwonen editie 12

Nu in de winkel: vtwonen editie 12

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen editie 12 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers en kun je je in deze editie laten inspireren  door verschillende shoptips en favorietenlijstjes. Daarbij is er aandacht voor de aankomende feestdagen. Bij dit magazine vind je daarom een vtwonen feestspecial met allerlei feestelijke ideeën. Bovendien in deze editie natuurlijk ook volop aandacht voor de vtwonen tegels by Douglas & Jones.  Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

Serie Woodstone

Ook terug te vinden in deze editie: de serie Woodstone. Een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen in vijf kleurtinten voor een levendig effect op wand en vloer. Helemaal bijzonder: Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd. Leverbaar in Whitewash, Ember, Burnet, Honey & Charcoal, in formaat 20×120 cm én Chevron 20×120 cm.

Warme wintertinten

Maar er is meer.  In het magazine daarnaast extra aandacht voor verschillende sfeermakers voor donkere dagen. Juist door je huis te verrijken met zachte stoffen zoals fluweel en tinten zoals warm roze of okergeel haal je deze winter allesbehalve kou in huis. En ook metallic blijft deze winter méér dan welkom in je huis. Laat je huis bijvoorbeeld stralen door een toepassing met de Villa Dark Gold tegels.

vtwonen editie 12

vtwonen editie 12 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.