vtwonen editie 11

Nu in de winkel: vtwonen editie 11

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen editie 11 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers en kun je je in deze editie laten inspireren  door verschillende shoptips en favorietenlijstjes. Daarbij is er aandacht hoe je je huis dit seizoen extra warm kunt aankleden in herfst- en specerijtinten. De keuze voor een rijke schakering zorgt namelijk juist binnen voor een warm en temperamentvolle uitstraling. Bovendien in deze editie natuurlijk ook volop aandacht voor de vtwonen tegels by Douglas & Jones.  Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

vtwonen tegelcollectie

Serie Woodstone

Ook terug te vinden in deze editie: de serie Woodstone. Een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen in vijf kleurtinten voor een levendig effect op wand en vloer. Helemaal bijzonder: Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd. Leverbaar in Whitewash, Ember, Burnet, Honey & Charcoal, in formaat 20×120 cm én Chevron 20×120 cm.

vtwonen editie 11

vtwonen badkamer

Maar er is meer. In het magazine daarnaast aandacht voor de nieuwe vtwonen badkamer, dé plek in huis waar je even echt tot rust kunt komen. Natuurlijk zijn tegels hier de perfecte basis. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook omdat ze nu eenmaal erg praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn. Bijvoorbeeld de serie Classic of met de serie Mold.  Kortom: met vtwonen tegels by Douglas & Jones maak je van baden een feestje!

vtwonen editie 11

vtwonen editie 11 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.