vtwonen editie 10

Nu in de winkel: vtwonen editie 10

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen editie 10 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers en kun je je in deze editie laten inspireren  door verschillende shoptips en favorietenlijstjes. Daarnaast is bij het magazine ook de nieuwe vtwonen collectiegids toegevoegd. Je kunt je dus weer laten inspireren door de mooiste basics en blikvangers voor binnen (en buiten). Met natuurlijk ook volop aandacht voor de vtwonen tegels by Douglas & Jones.  Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

Wildverband

Serie Woodstone

Ook terug te vinden in deze editie: de serie Woodstone. Een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen in vijf kleurtinten voor een levendig effect op wand en vloer. Helemaal bijzonder: Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd. Leverbaar in Whitewash, Ember, Burnet, Honey & Charcoal, in formaat 20×120 cm én Chevron 20×120 cm.

Mold

Vloeren

Maar er is meer.  In het magazine daarnaast extra aandacht voor de vloer. Juist met de vloer kies je namelijk direct voor een bepaalde sfeer en uitstraling, een basis die op de rest van je interieur invloed heeft. En natuurlijk zijn tegels een voor de hand liggende keuze. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook omdat ze nu eenmaal erg praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn. En dus in iedere ruimte van je huis welkom, welke stijl ook bij je past. Kortom: met vtwonen tegels by Douglas & Jones maak je van wonen een feestje!

vtwonen editie 10

vtwonen editie 10 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.