vtwonen editie 1

Nu in de winkel: vtwonen editie 1

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen editie 1 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende shoptips en favorietenlijstjes
kun je je in deze editie laten inspireren  door verschillende binnenkijkers. Bovendien in deze editie natuurlijk ook volop aandacht voor de vtwonen tegels by Douglas & Jones.  Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

Woonkamer

Serie Woodstone

Ook terug te vinden in deze editie: de serie Woodstone. Een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen in vijf kleurtinten voor een levendig effect op wand en vloer. Helemaal bijzonder: Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd. Leverbaar in Whitewash, Ember, Burnet, Honey & Charcoal, in formaat 20×120 cm én Chevron 20×120 cm.

Neo

Binnenkijkers

Maar er is meer.  vtwonen tegels by Douglas & Jones trekt in deze editie daarnaast de aandacht in verschillende binnenkijkers. Niet alleen de serie Mold als stijlsuggestie bij de bijzondere Londense flat van Pauline en Aitor, maar ook de speelse dessins van de serie Neo in de badkamer van het herenhuis van Wendy en Koos.

vtwonen editie 1

vtwonen editie 1 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.