Craft

Nieuw in de collectie: Craft

Nieuw in de collectie, de serie Craft. Geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch efffect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan ieder interieur.

Craft

De serie Craft

Deze tegelserie wordt geleverd in een mix van kleurnuances en is verkrijgbaar in de kleuren Egg White Glossy, Egg White Matt, Aqua, Off Black, Light Grey, Grey en Midnight Blue. Het formaat van de tegels is 12,5×12,5 cm en in alle kleurtinten (met uitzondering van Egg White Matt) is tevens een speels dékor leverbaar.

Craft

Strandpaviljoen AJUMA

De bijzondere tegels van de serie Craft zijn ook te zien in het heropende strandpaviljoen AJUMA in Zandvoort. Dit strandpaviljoen met een Aziatisch tintje en relaxte sfeer verhuisde voor dit seizoen naar een nieuwe en beter bereikbare plek. De styling van dit geheel werd verzorgd door vtwonen. Zij kozen hier voor veel wit, lekkere loungebanken en dus de sprankelende wandtegels.

Verkooppunten

De tegels zijn te vinden bij onze officiële verkooppunten. Zoek hier een dealer bij jou in de buurt.