vtwonen editie 1

Mis ‘m niet: vtwonen editie 1

In vtwonen editie 1, de eerste editie van dit nieuwe jaar, vind je weer volop wooninspiratie. In het magazine vind je onder andere leuke binnenkijkers, tijdloze mooimakers en meerdere terugblikken op geslaagde vtwonen tv-metamorfoses.

vtwonen editie 1

vtwonen weer verliefd op je huis

Onder andere aandacht voor aflevering 9 van het zevende seizoen van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’. In deze metamorfose in Zwaag werd door vtwonen stylist Wendy Verhaegh de Square Powder White tegels toegepast in de wand achter de eettafel. Met deze glanzende en handgevormde XXS-tegels creëer je gegarandeerd een speelse wandtoepassing.

vtwonen editie 1

Stevig roze

Daarnaast is er aandacht voor de nieuwe kleurtrend, Stevig Roze. Hier sluiten de Villa Pink tegels, verkrijgbaar in zowel mat en glans, natuurlijk perfect op aan. Deze poederroze kleur is overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. Mooi in zijn eenvoud, of spannend in de combinatie met andere tinten of door een mix van glans en mat. Hip, maar ook tijdloos!

vtwonen editie 1

vtwonen editie 1 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.