vtwonen magazine

MIS ‘M NIET: DE NIEUWSTE VTWONEN MAGAZINE

Hij valt morgen in de bus bij abonnees en vanaf dinsdag is hij ook in de winkel te vinden: de nieuwste vtwonen magazine. In de eerste editie van het nieuwe jaar direct aandacht voor de vtwonen huiscollectie by Douglas & Jones. Met inspirerende sfeerbeelden worden nieuwe én vertrouwde tegelseries volop in de spotlights gezet.

Serie Mold en serie Villa

Uiteraard aandacht voor de nieuwe serie Mold, een robuuste betonserie met een karaktervolle look. Ook verkrijgbaar in Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. En ook de speelse handvorm tegels uit de serie Villa komen voorbij, mooi in hun eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken!

vtwonen beton

Ook mag de nieuwe collectie vtwonen beton by Douglas & Jones uiteraard niet ontbreken. BASIC BETON is een innovatief totaalconcept voor strakke, naadloze en stijlvolle wanden en vloeren in huis. Beton, maar dan anders. Een geheel nieuwe toepassingsmogelijkheid met gegarandeerd een oogverblindend eindresultaat. Meer weten? Klik dan hier.

vtwonen by Douglas & Jones is te vinden bij verschillende erkende dealers door het gehele land. Je vindt je dichtstbijzijnde dealer in onze dealerlocator. Kom langs én laat je inspireren door de vele mogelijkheden!