vtwonen verhuist

KIJKTIP – vtwonen verhuist aflevering 3

Aanstaande zondag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van vtwonen verhuist! In deze derde aflevering van het eerste seizoen gaat presentator Kees Tol samen met stylist Marianne Luning op bezoek bij Alexander en Desiree in Leerdam.

Badkamer

Desiree en Alexander verruilen hun twee-onder-een-kapwoning in Heukelum voor een voormalige tandartspraktijk in Leerdam. Ze hebben een groot kluspand gekocht met maar liefst twaalf kamers om pleegkinderen op te vangen. In het nieuwe huis van Alexander en Desiree krijgt ook de badkamer een geheel nieuwe uitstraling. 

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Alvast een tipje van de sluier: in deze uitzending zullen de vtwonen tegels by Douglas & Jones een hoofdrol opeisen in de badkamer en mede voor een schitterend eindresultaat gaan zorgen. De hier getoonde tegels in het echt bekijken? Kom dan langs bij één van onze dealers. Je vindt je dichtstbijzijnde dealer via onze Store Locator.

vtwonen verhuist!

Nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? De uitzending van vtwonen verhuist is op zondag 23 december om 19.30u te zien bij SBS6. Meer informatie vind je op vtwonen.nl.