Carlein Kieboom

Interview Carlein Kieboom

Wellicht hem je ‘m al voorbij zien komen, want bij de vierde editie van art of living® dit jaar was een zeer bijzondere special te vinden. In deze woonspecial volop inspiratie en informatie over de mooiste wanden & vloeren van Nederland. Met fraaie ideeën voor iedere ruimte in huis! Ook zijn er in het blad meerdere leuke binnenkijkers te vinden door het hele land en meerdere interessante interviews met woonexperts, zoals Carlein Kieboom.

Carlein Kieboom

Carlein Kieboom

Carlein is sinds 2013 hoofdredacteur en hoofd styling bij vtwonen. Ze is verantwoordelijk voor het gehele mediagedeelte van het woonmerk, waaronder het magazine, de tv-programma’s en de jaarlijkse aanwezigheid op de vt wonen&design beurs. Als hoofd styling creëert ze samen met haar team van stylisten de bekende vtwonen-stijl. In een uitgebreid interview vertelt ze waar ze haar inspiratie vandaan haalt en wanneer een interieurontwerp wat haar betreft geslaagd is.

Carlein Kieboom

Verder vertelt Carlein over haar rol als interieurontwerper in de huidige markt, waarin steeds meer te kiezen valt. Hoewel dit voor ontwerpers voelt alsof de snoepwinkel verrijkt is, merkt ze dat het voor consumenten vaak nóg lastiger om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden. Wat voor haar wel als een paal boven water staat? Een geslaagd interieur begint natuurlijk met een hele goede basis. Of zoals ze het zelf zegt: “Net zoals ieder mens een talent heeft, heeft ook iedere ruimte de potentie om er iets leuks van te maken.”

Het gehele interview teruglezen? Ga dan hier naar de online versie.

vtwonen tegelcollectie

Het team van stylisten van vtwonen is in samenwerking met het merk Douglas & Jones verantwoordelijk voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Vanzelfsprekend is er in het magazine dan ook aandacht voor deze veelzijdige tegelcollectie. Zo worden ter illustratie de nieuwste aanwinsten van de collectie, zoals de serie Marble White, getoond. De tegels in het echt komen bekijken? Kom dan eens langs bij één van onze dealers.