Basic Beton

Instructievideo’s Basic Beton

Basic Beton is een innovatief totaalconcept voor strakke, naadloze en stijlvolle wanden en vloeren in huis. Gegarandeerd een oogverblindend eindresultaat, op bijna iedere plek in huis! Ga voor een strakke, stoere uitstraling of kies juist voor enige structuur voor een stijlvolle twist. Welke woonstijl ook bij je past, met Basic Beton haal je een ware blikvanger in huis!

Instructievideo’s

Het algemene advies is om de verwerking over te laten aan een professional. Er kan immers weinig op tegen jarenlange ervaring en vakkennis. Meer over het verwerken van Basic Beton vind je ook in onderstaande instructievideo’s. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd waar je allemaal aan moet denken wanneer je vtwonen beton by Douglas & Jones gaat aanbrengen:

Aflakken

Na de verwerking van Basic Beton op de vloer kun je voor extra bescherming kiezen door een Topcoat aan te brengen. Met deze Topcoat is je vloer beter beschermd tegen invloeden van buiten en bovendien stofvrij, slijtvast en vuilbestendig.

Tips & Tricks

Wist je dat Basic Beton zelfs op vloerverwarming constructies kan worden toegepast? Op die manier zit je er ook in de koude winterdagen altijd lekker warmpjes bij. Bovendien is het product easy to clean en duurzaam.

Meer informatie

Meer informatie vind je ook op de speciale productpagina of kom langs bij een van onze dealers.