vtwonen editie 6

Heb jij ‘m al: vtwonen editie 6?

Nu in de winkel: vtwonen editie 6. In deze allernieuwste editie weer meerdere binnenkijkers en inspirerende voorbeelden om voor jouw huis te stylen & shoppen. Bovendien staat deze editie boordevol tegelinspiratie. Zo is er in het magazine een tegelspecial te vinden om je te inspireren & informeren over de vele mogelijkheden in twee kleurtinten. Natuurlijk mogen de vtwonen tegels by Douglas & Jones hierin niet ontbreken, onder andere de serie Classic en de serie Scrape komen aan bod.

Craft

vtwonen@ajuma

Ook heel bijzonder: de uitgebreide reportage over het gerenoveerde strandpaviljoen in Zandvoort. Dit strandpaviljoen met een Aziatisch tintje en relaxte sfeer verhuisde voor dit seizoen naar een nieuwe en beter bereikbare plek. De styling van dit geheel werd verzorgd door vtwonen. Zij kozen hier voor veel wit, lekkere loungebanken én de sprankelende wandtegels uit de nieuwe serie Craft.

specials

Bovendien is bij het magazine weer een tv-special te vinden, ditmaal van alweer het achtste seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In de vijfde aflevering van dit seizoen was presentator Kees Tol samen met vtwonen styliste Fietje Bruijn te gast in Monnickendam. Doel was om het jaren ’30 grachtenpandje van Ivana en Maurice tot een gezellig thuis te maken. Een goede manier om direct sfeer en warmte te creëren is om aandacht te vestigen op de haard. Fietje betegelde deze daarom met Marble tegels uit de vtwonen collectie by Douglas & Jones.

vtwonen editie 6

vtwonen editie 6 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.